kitarat.jpgWesslin Music Ltd perustettiin Taisto Wesslinin toimesta ja rekisteröitiin osakeyhtiöksi tammikuussa 1992. Yrityksen toimintaideana oli tarjota lukuisille ideoille ja biisiaihioille nopea ja laadukas äänitysmahdollisuus studion muodossa, sekä toimia jakelukanavana uusille tuotannoille. Tuotantoketjun pysyminen omissa käsissä oli tärkeää, ja mm. huippuäänittäjä Robi De Godzinsky toimi korvaamattomana apuna studion vaiheissa. Mm. lastenmusikaali Nooan Arkki on äänitetty sekä jaettu Wesslin Music Ltd:n kautta.

Koska studiotilan tuli olla käytettävissä nopeasti, se rakennettiin alunperin Taiston kotistudioksi, josta se kasvoi vähitellen ammattikäyttöön soveltuvaksi - äänitysmahdollisuus löytyi suuremmallekin bändille. Studio ei koskaan ollut kuitenkaan kaupallisessa käytössä, vaan toimi Taiston työvälineenä - ja kotina. Tutussa ympäristössä sai rauhassa keskittyä musiikkiin.

Kodikasta ja lämmintä sistustusta koristivat Taiston lukuisat tunnustukset, lukuisat kulta- ja platinalevyt sekä Taiston työvälineet, rakkaat kitarat. Studiolla vierailivatkin usein Taiston muusikkoystävät, mm. Pentti Lasanen, Pekka Sarmanto, Jari "Kepa" Kettunen, Reima Helminen sekä Ossi Ahlapuro.

Wesslin Music Ltd on edelleen aktiivisesti yrityselämässä. Toiminta perustuu nykyisin Taiston musiikillisen perinnön säilyttämiseen sekä tuotannon uudelleenjulkaisuun -ja jakeluun - kuten Taisto myös halusikin. Esimerkiksi tämä sivusto on yksi nykyisen toiminnan muodoista.